December

Et billede af vores hus om aftnen - og en aften, hvor alle pærerne lyser. Det er bestemt ikke noget vi er forvænt med! Til arabisk aften i december 05. En kamel brøler, hvis den er sur, og det var denne her!
Andrea blev malet med henna.
På en ørkentur får man prøvet 4-hjulstrækket af i bilerne. Denne tur føltes som lodret ned....

Januar

Vi fik vores ting, der var sendt med skibsfragt den fra DK i begyndelsen af januar. Det var et glædeligt gensyn for alle!! I Doha fejrede muslimerne eid, med at pynte hele byen og holde en uge fri, så det nød vi godt af! -Og der blevet lavet sandslotte...dog ikke af os!
Men man kan jo lade sig inspirere i Blåvand til sommer!
Vejret blev varmere og en dag blev det varmt nok til en dukkert i vores kolde pool. Det forlyder nu på 3 måned, at en opvarmer er på vej!!!

Februar

Birthe, Linus, Ronja og Malte er på besøg. Der males klemmer til en tegningssnor og Ronn binder blomster op. Ronn er på ørkentur med CSC cykelholdet. til venstre ses Frank Høy sammen med Jonas og til højre et minde fra hjemturen. Lidt billeder fra "haven", hvis den kan kaldes det. Men græsset kommer stille og roligt og blomster og legehuse kan vi selv supplere op med.
 

Der blev holdt fastelavn, og herfra kom en prinsesse og en fe. Prinsessen havde mest slagkraft, feen klarede det vist med tryllestaven....

      

Marts

Bedsterne er kommet på besøg og det er næsten som en fødselsdag konstaterer Andrea, se bare alle de fine gaver! Fredag formiddag, brunch på Ramada, med besøg af Mickey Mouse, en chokoladefontæne og alt det mad som bare er godt. Brunchen sluttes af med et par timer i poolen, som er opvarmet til 29 grader, arhhh! Nej ham den skaldede er IKKE MIG. Dagen sluttes af med grill, is og fint besøg.

 

Mandag havde Ronn fri fra arbejde og vi alle tog på ørkentur for at grave ørkenroser. Det var et hårdt arbejde, men som ses var resultatet flot. Alle mand gravede og svedte. Sisse blev dog lidt træt og fik en lur i fars bil. Inden afgang fik vi kamelbesøg og Ruth (Jettes mor) serverede jordbær. Jørgen (Jettes far) og Ronn har endelig fået sat lys op i vores nye pavillon og alle hygger sig omkring grillen.

 


Vi var i Singing Dunes i blæsevejr, men nogle var frygtløse. Ruth og Ronn var de mest ihærdige.

På kamelvæddeløbsbanen var der løb, og vi så både kameler og arabere i Landcruisere. Familiehygge var der også god tid til f.eks. kaffe i bagsmækken.


Den sidste dag vi havde besøg, tog Ronn og Sisse turisterne med på det lokale marked. Afskedsmenuen blev rejer, hummer og rødfisk med masser af frisk salat. 

 

 

På trods af en lidt omstændig vej til vores compound fandt Interflora vej og Jette fik en en flot buket fra Hanne og Gert. Hilsenen på kortet var fin omend det krævede lidt gætteri for at forstå det hele. Ørkentur med overnatning. Susanne og Nikolaj har besøg og så var der dømt overnatning i ørkenen. Alle hyggede sig med vådt og tørt. Næste morgen var de friske (Andrea, Sisse og Ronn) i havet mens de andre pakkede lejren ned. P.s. den forreste bil er vores den nye Nissan Pathfinder 3,5L med 240 heste (el. kameler hvad man nu regner efter).