April           

Samvær med de nye naboer og påskeløjer har været en del af aprils forehavender. Her et par billeder af de sjove piger, og en grillaften.  Der bages i påskeferien, og vi tog på ørkentur til Inland Sea, hvor vandet nu er dejligt varmt!  Sisse hygger sig med sin nye veninde! Påskemorgen havde Ronn fri på trods af, at det var søndag. Farmor og Farfar havde sendt sjove balloner, og der blev guffet i påskeæg!

Maj

Vi var til børneloppemarked, og der blev fundet mange gode ting, bl.a. pony´er, Barbievideoer og inspiration til udklædning... Ronn fik også nyt legetøj, og vi var en tur ved Inland Sea, hvor der er badevand for alle aldre! I slutningen af maj fejrede vi Andreas 5-års fødselsdag, herhjemme med børnefødselsdag, morgensang og i børnehaven med en god fest! Dagen blev sluttet på mexicansk restaurant med ægte salsarytmer.

De to højhuse der brændte ligger, som det ses, lige ved siden af vores kontor. Vores kontor er det "lille" hus til højre på billedet til venstre

Endnu en ørkentur. Det er varmt, det er fugtigt og sandet klistrede til vores svedige kroppe. Men vi hygger os. Andrea og Ronn sov under åben himmel for det var alt for varmt i teltet.

Juni

4 mand stærk er vi nu samlet fra ISC Esbjerg. Hvem skulle have troet at der er aber i Qatar Jens-Ole og Nikolaj sidder i min sofa og drikker mine øl. Det er vist nok det de bedst kan li' Nogen gange er det bare for hårdt. Andrea havde fået en ide om, at det var sejt at sove på gulvet.