August
Link til
Juli           
Andreas 1. skoledag
September
Besøg fra DK
Sisses fødselsdag

De fleste "koner" er rejst hjem og der er herretur i ørkenen Andrea siger farvel til sine kammerater og lærere i børnehaven 1. Hold hjem til DANMARK

Jette, Andrea og Sisse tager på miniferie i Høver ved Lea og Mads.

 

 

 

 

 

Fødselsdag for SophiaAmalie i Legoland Ansigtsmaling i Legoland er en uundgåelig oplevelse for de to prinsesser. Men efter en hård dag i Legoland er det rart, at man kan falde i søvn på et rigtigt prinsesseværelse. Prikken over I'et, hovedet på sømmet og fortrængning af alverdens ondskab hændte da Belleville Prinsessen for anden dag i træk snakkede med Andrea og kunne huske hende fra dagen før.

 

Vejret er perfekt og der er plads til mange gæster i haven. Hyggeligt!! Og så selvfølgelig lige et billede af vores stue fra Esbjerg, hyggen foran brændeovnen kan man godt savne. Familieudflugt med Hansen'erne  til Danfoss Universe på Als. En rigtig hyggelig dag (og nat) 5 minutter på cykel  og udflugten går til "de hvide mænd". Og selvfølgelig, ingen dansk sommer uden regn.
 

 

August

Så tager vi i Legoland igen. Det kan man altså bare ikke få for meget af. Denne gang er det med familien Hansen fra Bramming. Igen i år en vellykket tur, og så tilmed uden regn! "Vores strand" Familieudflugt med Ruth og Jørgen til Seawest feriecenter. Til aftensmaden stødte Pus til selskabet og det var rigtig hyggeligt.
 

 

Jette forbereder Andrea på lidt biologi. Ronn tager en slapper efter mange ihærdige, men mislykkedes forsøg på at få dragerne i vejret ved Præste-søens bred Oldemors 75 års fødselsdag på Oksbøl turisthotel. Masser af god mad og nogle gode sange blandet med højlydt børnelatter (larm) Farvel igen, vi ses til næste år!!!

Andreas 1. skoledag

Linsen er desværre dugget til pga. luftfugtigheden, men vi fik et godt billede af Andrea gennem bagruden på skolebussen. Sisse og Clara er godt sure over at deres søstre lader dem i stikken. Børnehaven starter nemlig først den 4/9.

VIDEO

Herunder er et link til en lille video fra Andreas afgang med skolebussen den 1. skoledag. Filen fylder ca. 5Mb Så det tager et par minutter at hente.

Andreas 1. skoledag

Sisses Fødselsdag

Sisses fødselsdag blev fejret med maner og masser af gaver. Cykel, løbehjul, sminkebord, princesseslot, puslespil, film osv...

Om aftenen tog vi på Mac Donalds og Sisse ville have Thomas med. Af Thomas fik Sisse penge, hvilke hun har brugt til de flotteste princesse-glassko.

September

Hvad laver Jette og Thomas????
Retter de på gardinerne??
Andrea har fået et nyt løbehjul som bruges flittigt på trods af varmen. Det er mægtigt når ens mor og far vil give en gave bare fordi man er startet i skole.

Besøg fra DK

Farmor og farfar kommer på besøg fra Danmark. De prøver, at komme udenfor så snart de kan for at nyde solen, men må ind i mellem indrømme, at det er for varmt og søger ind for at blive kølet af ved AC'en Torsdag aften havde vi arrangeret Dhowtur. Vi sejlede fra havnen i Doha klokken 18, efter ca. en times sejlads var der mulighed for at hoppe i vandet. Næsten alle var i og det var en succes. To af badedyrene havde dog lidt svært ved at komme ud af vandet igen. Der var Arabisk buffet med friskgrillet kød på båden og højt musik som Cecilie og Sisse dansede til.

 

Brunch på Ramada. På trods af at man måtte spise hvad man kunne. Var vi på et tidspunkt bange for om Ronn og Gert skulle betale ekstra. Dagen efter var der ørkentur med det hele. Grillede bøffer, meget varm havvand og sluttelig en fed nedkørsel af en stejl klit. Sidste billede er fra den dag Ronns Visa kort blev spist af en hævemaskine.... Lone, farfar og Ronn graver som en gal i ca. 45 graders varme og høj luftfugtighed. Men det betaler sig og vi fik en masse ørkenroser med hjem. På næste billede indvies den nyindkøbte Sisha, med en udsøgt æbletobak. Sidsta dag inden afgang for de besøgende har vi en rigtig god tur til kamel væddeløbsbanen, hvor der dog ingen kameler var at se, så vi måtte finde finde dem anden steds. Herefter kørte vi til Singing Dunes (syngende klitter) hvor vi hyggede os med sol nedgang, grill og bål. Går man op på toppen af klitten, sætter sig ned og glider nedaf, brummer klitten så det kilder i numsen. Heraf "syngende klitter"