Tilbage til forsiden
Januar

Sisse og Clara hygger sig på vejen Jens forlod os efter 3 måneder for at fortsætte ved ISC i Esbjerg Jette og jeg er inviteret til Rambøll-Qatar's årlige firmafest på Ramada. 160 mennesker 80% af dem var indiske mænd som dansesde med hinanden. Ind imellem kastede de sig også over Jette eller mig :-) Rigtig rigtig god fest som vi sluttede af på "the Cube" med Susanne Ibsen, Lars Roager, Lesly og Brian

Februar

        

     

      

Når det er fredag er banen fri. Vi kører til ørknen ved Sealine Beach Resort, og lejer quatbikes. Dette er Andreas 1. tur, og hun er godt bidt af det.

Ronn fik en benzindrevet og fjernstyret bil, det var interessant for alle! 

Vi begyndte at få nogle lune aftner, så børnene prøver grænserne af ned af bakken ved vores garage. I februar blev der også holdt fastelavnsfest i Børnehuset. Pigerne havde glædet sig i flere uger til at være prinsesser en hel dag.

Marts

Den 1.3. var der Friendship festival på den amerikanske skole (ASD). Alle børn og forældre (med fyldte tegnebøger) var trukket af huse til et stort og flot arrangement. Andrea var heldig på lykkehjulet, og vandt 6 muffins i første  forsøg. På dagen var der tæt sandstorm, så omgivelserne var helt orange, og stuen fuld af sand, da vi kom hjem..... Den første weekend i marts var der finaler i Qatar Open i tennis.

Jette med tennismakker, Lene, og nogle af naboerne så kvinde finalerne i double og single

Mellem den 8-11. 3. tog vi hele familien på forlænget weekend i Dubai.

Sisses pas var ved at løbe ud, så vi måtte en tur på konsulatet for at søge om et nyt.

Vi nåede også en tur i Ski Dubai, Wild Wadi Waterpark, og souqen ved Mina a saalam.

Burj al Arab (7-stjernet hotel) er i baggrunden ved pigerne.

Den 16.3. var vi til det halvårlige  arrangement i Al Nassim compound. Mette, Jacob, Gitte og Flemming var igen værter ved en hyggelig Mumbo Jumbo Gumbo. Både børn og voksne hyggede sig hele dagen, og nogle endda det meste af natten.....

Senere samme dag holdt Dorthe en hyggelig dame-fødselsdag....og næste morgen sang vi morgensang for Susanne og Thor på kobberbryllupsdagen.